15 септември

Скъпи ученици, Уважаеми гости, учители, родители!

Първият учебен ден е изпълнен с много емоции, очаквания, предизвикателства. Училището отваря отново врати за всички ученици, учители, родители.

Днес започва новата учебна  2015/2016 година. За Вас, дванадесетокласници, тя ще бъде последната и решаваща за успешното Ви дипломиране. Пожелавам Ви да положите всичките си усилия и постоянство, за да Ви поздравим в края на учебната година за завършване на средното образование.

На Вас, скъпи ученици, желая да сте здрави, да постигате успехи по пътя на знанието, да следвате новостите на науката и да творите, за да се гордеем с Вас ние, Вашите учители и родителите Ви.

Днешният ден е най-вълнуващ за Вас, мили първокласници. Вие с нетърпение очаквате да прекрачите за първи път училищния праг.

Следвайте съветите на своите учители и жадно усвоявайте знанията, които ще Ви помогнат да израснете умни, талантливи и добри.

Уважаеми колеги учители, Все повече са предизвикателствата на времето и очакванията на обществото към нас. Пожелавам Ви здраве, търпение и всеотдайност през новата учебна година, за да постигат нашите ученици още по-големи успехи.

Скъпи родители,

Вратите на училището са отворени за Вас. Вярвам, че и през тази година Вие ще откликвате на нашите инициативи, ще помагате на учениците, за да вървят уверено по нелекия път на знанието.

Да ни е честита новата учебна година и на добър час!