6 юни

Четвъртокласниците от СОУ „Н. Й. Вапцаров”

получиха своите удостоверения

3-и юни се оказа тържествен момент за всички четвъртокласници от СОУ „Н. Й. Вапцаров” – гр. Царево. Умните, красиви и чаровни ученици получиха своите удостоверения за начален етап от своето образование. С песни, танци и стихове малките абитуриенти отпразнуваха успешното си дипломиране, на което показаха колко много са научили през първите четири години в училище.

Споделяме моменти от посланията на техните класни ръководители:

„Скъпи четвъртокласници, Вие получихте първия си официален документ в училище – удостоверение за завършен начален етап. Това е една трета от времето, което бяхте в училище. Тъй като още не сте учили дроби, ще Ви го обясня с… пица. Това е, като да разделиш една пица на три равни части. Вие сте „изяли“ едната част. Надявам се, да е било вкусно!

В удостоверенията има оценки по всеки предмет. Те не са еднакви за всички Ви. Няма как – самите Вие не сте еднакви! Но и самите Вие не сте еднакво силни по всички предмети.

Някои от липсващите оценки за мен са много по-важни. Оценка за приятелство, за екипност, оценка за инициативност; оценка за усмивки, за общуване и възпитание. И най-важната за мен оценка – тази за преодоляване на трудности. Хората, които не се страхуват да се изправят пред трудности и да се борят с тях, аз наричам борци. А борците стават шампиони. Не се отказвайте!

Дано след време се превърнете в успешни личности, които да реализират всички свои мечти! Не забравяйте своя първи класен ръководител, който Ви държеше малките ръчички, когато изписвахте буквите… преди четири години.

Винаги можете да разчитате на моята подкрепа!

ПРЕГРЪЩАМ ВИ И МНОГО ВИ ОБИЧАМ!”

Публикувана на: юни 6, 2016 @ 17:30