Конкурс за детска рисунка „Безопасността на пътя с ДЗИ“

Стартира записването за Национален конкурс за детска рисунка „Моето ДЗИ“ 2017 на тема „Безопасно с приятели на пътя“ част „Безопасността на пътя с ДЗИ“.

Застрахователна компания ДЗИ за поредна година организира, Национален конкурс за детска рисунка за ученици на възраст 6 – 14 години записани за учебната 2016/2017 година в детска градина, училище, читалище и др.

Кампанията „Моето ДЗИ“ е платформа, която популяризира активния и креативен начин на живот на  подрастващите и младежите по забавен и социален за тях начин.

Нашата цел е да предоставим поле за изява на детското творческо въображение, като  включим на солидарен принцип учениците за подобряване условията в своето училище, чрез спечелване на мултимедия.

Десетте най-високо оценени деца ще получат стативи, пособия за рисуване и грамота, а тяхното училище 1 брой мултимедия, почетна грамота и календари за учебната 2017 – 2018 година. 

Училището заявява своето желание за участие в конкурса посредством изпращане на заявка /образец 1/ на адрес: my_dzi@realsport.bg до 31 март 2017 г.

Покана за участие в Национален конкурс за детска рисунка „Моето ДЗИ“